torstai, 3. maaliskuuta 2016

Hei!

Olen Heini, 34 vuotta. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta (6- ja 8 vuotiaat). Asun perheeni kanssa omakotitalossa pienessä maaseutupitäjässä. Meillä on lemmikkeinä 2 koiraa, kolme kissaa, kaksi kania ja pihasta löytyy myös kotitarvekanala. Harrastuksiini kuuluu mm. lukeminen, euroviisut, Postcrossing, kasvimaanhoito kesäisin ja käsityöt.

Minä pidän eläimistä, lämpimistä kesäpäivistä, rantasaunasta ja uimisesta, aurinkoisista talvipäivistä, eväsretkistä, pelihetkistä perheen kesken, ystävien kanssa vietetyistä illoista, vapaaehtoistyöstä, leipomisesta, livemusiikista, joulusta, kävelyistä metsässä…

Minä en pidä mm. sodista, korkeista paikoista, hammaslääkärissä käynnistä, pimeästä, kauhuelokuvista, veriletuista, epätasa-arvosta, kiusaamisesta, ilkeydestä, valehtelusta ja toisten loukkaamisesta.

Minä tuotan suomalaista maitoa, ja siinä ohessa myös naudan- ja lampaanlihaa, Talviaisten tilalla. Olen ylpeä työstäni ja haluaisin sitä jatkossakin tehdä.

Haluan syödä kotimaista ruokaa, jonka laadusta ja puhtaudesta olen tämän lyhyen tuottajaurani aikana vakuuttunut. Moni asia, jota täällä Suomessa pidämme ruuantuotannossa itsestäänselvyytenä, ei sitä maailmalla ole (esim. kanamunien salmonellavapaus, antibioottien vähäinen käyttö, possujen saparot ja nokalliset kanat). Tämän kaiken ja paljon muutakin haluan myös kuluttajien tietävän. Siksi avoinmaaseutu.fi on olemassa. Tiedä mistä ruokasi tulee ja kuka sen kasvattaa!

Selfiet1