27.6.2015 Kirpputoritapahtuma

Kaksipäiväinen kirpputoritapahtuma Humisevan Harjun alpakkatilalla, osoite Harjulantie 334, 29340 Kullaa. Tapahtuma on molempina päivinä avoinna klo 10-15.

Tule myymään ja/tai tekemään ostoksia, sekä viettämään mukavaa viikonloppua alpakkatilalle! Paikalla myös Kikan Kivat- lettukahvila!

Ulkopaikka (ratsastuskenttä) 5€/päivä
Sisäpaikka (tilan ulkorakennus, entinen osto- ja myyntiliiketila) 10€/päivä
Pihatto (betonipohjainen tyhjillään oleva tilava hevospihatto, jossa hyvät valaistukset) esim. hevostarvikkeiden myyntiin 10€/päivä

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omaa myyntipaikkasi ajoissa! Perimme paikkamaksun etukäteen, joka toimii samalla myös varausmaksuna. Maksua ei peruuntumisen sattuessa palauteta. Näin pyritään välttämään turhat varaukset. Voimme ottaa myös varasijalle, jos peruuntumisia tulee. Paikat varataan siinä järjestyksessä kun ne on maksettu, joten ei oteta vastaan ”alustavia varauksia”. Nyt on sopiva hetki tyhjentää varastot turhasta tavarasta ja vaihtaa romut rahaksi! Tervetuloa tekemään kauppoja!

Tilan oma pöytä vanhassa satulahuoneessa, tule tekemään löytöjä, mm. lännenhenkisiä varusteita sekä hevoselle, että ratsastajalle, sekä paljon muuta!

Paikkavaraukset ja tiedustelut
Carita Saarinen
045 1398 374 / humisevaharjukullaa@gmail.com

Aika 27.6.2015 klo 10:0028.6.2015 klo 15:00 / Wuthering Heightsin tila ”Humiseva Harju”, Kullaa, Ulvila