12.6.2017 Lasten leiri 1

Leirit toteutetaan päiväleiri periaatteella eli aamulla tullaan paikalle ja yöksi mennään kotiin. Leirien kesto on maanantaista perjantaihin, joka päivä kello 9-15. Poikkeavista saapumis- tai lähtöajoista voidaan sopia, jos se esimerkiksi vanhempien työaikojen takia on tarpeen. Päivittäiset ruokailut välipaloineen sisältyvät leirien hintoihin, lisäksi voi ottaa mukaan omia välipalaeväitä. Leiriläiset ovat myös vakuutettuja tilamme puolesta tapaturmien varalle. Emäntä on suorittanut lapsi- ja perhetyön perustutkinnon eli hän on koulutukseltaan lastenohjaaja.

Leiriviikon hinta on 120€, joka pitää sisällään kädentaidoissa tarvittavat materiaalit, lounaan ja välipalan joka päivälle, tapaturmavakuutuksen sekä arvonlisäveron. Sisarusalennus -30€.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen riitapalo@gmail.com, puhelimitse voit tavoitella numerosta 044 973 8279. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä ainakin lapsen nimen ja iän sekä osoitteen, ja lisäksi myös huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme 50€ laskun, joka toimii varausmaksuna. Leirimaksun loppuosa laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Aika 12.6.2017 klo 09:00 / Riitapalon tila, Ratula, Kouvola