16.4.2016 Pohjalaiset Ruokamarkkinat

Powerpark järjestää Pohjalaiset ruokamarkkinat lähialueen tuottajien ja kuluttajien iloksi 16.4. Road Housessa. Teemana on Minulta Sinulle-Tuottajalta kuluttajalle. Lähialueen tuottajat pääsevät esittelemään ja myymään tuotteitaan suoraan kuluttajille sekä sisällä että pihalla. Lisäksi paikanpäällä on ”vihervinkki”-piste, missä kerrotaan kotipuutarhureille hyödyllisiä vinkkejä hyvän sadon kasvattamiseen.

Tue naapuriasi, löydä maistuvia herkkuja kotinurkiltasi ja innostu&onnistu kasvattamaan jotain syötävää alusta asti ihan itte!

Paikka on maksuton tuottajille mikäli tuo oman pöydän mukanaan (meiltä vuokrattuna hinta on 10€/pöytä), ja myyntipaikan koko voidaan sopia tarpeen mukaan. Pihalle mahtuu pystyttämään isompaakin katosta tai tuotteitaan voi myydä esim.auton peräkontista suoraan niin halutessaan. Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikkavaraukset voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen lenita.kottari@powerpark.fi

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja päivitämme listaa viikottain tapahtuma-/nettisivuille muiden nähtäväksi.
Viimeaikaiset julkaisut

Aika 16.4.2016 klo 1015 / Power Park, Alahärmä