Bosgårdin kartano Porvoo, Etelä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: kyllä
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Aarne Schildt
Bosgårdintie 68,
06200 Porvoo

Näytä kartalla →

Puhelin
040 533 6327/Aarne
0400 297 780/ Jaana

Sähköposti

Kotisivu
www.bosgard.com →

Facebook
www.facebook.com →

Bosgård muodostui 1610-luvulla viidestä rälssitilasta. Tilan ensimmäinen omistaja oli ratsumestari Jakob Sabelhierta 1611-1640. Bosgård on monimuotoinen ja aito kartano, joka on säilyttänyt maatalouden perinteitä sekä arvoja tuotantomenetelmissään. Tila on keskittynyt kasvattamaan Charolais -pihvikarjaa.

Kartano on myös yksityinen koti. Toimintaan kuuluvat myös lihanmyynti, tilakierrokset, ruokailut, kokoukset ja ohjelmat. Ryhmille ja yksittäisille vieraille tilauksesta.

Kartano sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla Itä-Uudellamaalla ainoastaan 13 km matkan päässä Porvoosta. Bosgårdin kartano tarjoaa erinomaiset puitteet päiväkokousten pitämiseen. Rauhallinen sali on kooltaan n. 60 m² ja pöydän ympärille mahtuu n. 25 henkilöä. Kesällä käytössä on lisäksi suuri terassiparveke. Kokoustilasta löytyy kokoustekniset apuvälineet: fläppitaulu, valkokangas ja videotykki. Kahvit ja lounas tarjoillaan kartanon barokkisalissa. Tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, jotta jokaisesta tilaisuudesta saadaan oman näköinen. Bosgård on monimuotoinen ja aito kartano, joka on säilyttänyt maatalouden perinteitä sekä arvoja tuotantomenetelmissään.

Suosittuja tilaisuuksia Bosgårdissa ovat Charolais-päivällinen, Tilakierros ja Kartanokokous. Bosgårdin tilaisuuksissa tarjotaan aina tilalla tuotettua ensiluokkaista Charolais -pihvilihaa. Tilan laaja pihapiiri sekä ympäristö tarjoavat myös erinomaiset puitteet erilaisille virkistäytymispäiville.

BOSGÅRDIN KARTANON PALVELUT – YKSITYISHENKILÖT JA -RYHMÄT
Bosgårdin kartano on luomu-laiduntila, tilakuppa, lähiruokaravintola sekä luontokeskus – oivallinen vierailukohde ympäri vuoden. Tarjoamme elämyksiä ja sopivat tilat niin yksittäisille kävijöille, pienryhmille kuin hää- ja merkkipäivien juhlijoille.
– deli-ravintola: tuoretta luomulihaa, pikkuherkkuja ja lämminruokia sekä paikalla että mukaan
– päärakennus: Bosgårdin päärakennuksessa ruokailutilat 50:lle, kesällä 65 hengelle
– juhlasali: Vanhan Heinävintin juhlasalissa tilat 200+ hengelle toukokuusta syyskuuhun
– tilan ilmaiset luontopolut auki ympäri vuoden; aineisto suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi
– tilauksesta myös ohjattuja tilakierroksia ja tutustuminen luomumaatalouteen ja tilan eläimiin
– Kesälla BBQ-terassi sekä Heinävintissä musiikki-iltoja. Kesän ohjelma julkaistaan huhti-toukokuussa

Kommentteja