Haapamäen Tila Konnevesi, Keski-Suomi

  • Majoitus: kyllä
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Liisa Hytönen
Pukarantie 580,
44300 Konnevesi

Näytä kartalla →

Puhelin
0400-404191

Sähköposti

Kotisivu
www.haapamaenluomu.fi →

Facebook
www.facebook.com →

 

Haapamäen Tila sijaitsee Pukaranjärven rantamaisemissa Konneveden Pukaran kylällä, Keski-Suomessa. Konneveden keskustasta tilalle on matkaa 10 km, Jyväskylästä 65 km.

Haapamäen tilalla kasvatetaan Suomen alkuperäisrotuja, Suomenlammasta ja Kainuunharmasta. Tilan pellot ovat olleet luonnonmukaisessa viljelyssä eli luomussa vuodesta 2011 ja lampaat vuodesta 2012 asti. Haapamäen tila on oikeutettu käyttämään EU:n luomutunnusta, Eurolehteä. Eurolehti löytyykin kaikista myymistämme lihatuotteista. Valvovana viranomaisena toimii Keski-Suomen Ely-keskus (FI-EKO-110), Haapamäen tilan luomutuottajanumero on 203693.

Tilan elinkeinoihin kuuluu Suomenlampaiden kasvatuksen lisäksi myös lomamökkien vuokrausta (lomarengas.fi) ja metsätaloutta.

Haapamäen tilalla arvostetaan kotimaisuutta, lähiruokaa ja luomua. Tilan arjessa kotimaisuus näkyy koneissa ja laitteissa, työvoimassa sekä alkuperäisroduissa. Lampaammekin syövät lähellä tuotettua ravintoa, joka on myös tottakai luomua. Pelloillamme ei käytetä keinotekoisia lannoitteita eikä muita ympäristöä ja luontoa kuormittavia torjunta-aineita.

Haapamäen tila on Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n ja Suomen Lammasyhdistys ry:n jäsen.

 

 

Kommentteja