Wuthering Heightsin tila ”Humiseva Harju” Kullaa, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Carita Saarinen
Harjulantie 334,
29340 Kullaa

Näytä kartalla →

Puhelin
045-1398 374

Sähköposti

Kotisivu

Facebook
www.facebook.com →

Wuthering Heights Ky, tuttavallisemmin Humiseva Harju, perustettiin toteuttamaan unelmia. Alun perin kaikki lähti omista lapsuuden haaveista. Päätimme kuitenkin tarjota myös muille mahdol­lisuuden omien pienten ja suurten unelmien toteuttamiseen. Tahtoisitko löytää elämääsi rauhaa, elämäniloa ja tasapainoa? Wuthering Heights on omiaan tuomaan vastapainon nykymaailman kiireiseen elämänrytmiin kenelle tahansa!

 Wuthering Heights ei ole pelkästään perinteikäs maatila, vaan myös paikka, jossa korkeat elämänarvot löytävät tiensä käytäntöön ja aitoon, päivittäiseen läsnäoloon. Meillä anne­taan yksilöllisyydelle tilaa! Siispä ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse, tai puhelimella ja suunnitellaan juuri Sinulle oikea tapa nauttia maaseudun rauhasta, aktiviteeteista ja tunnelmasta!

 Ihmisten lisäksi myös eläimet ansaitsevat hyvän kohtelun. Olemme alusta saakka perehtyneet eläinten lajityypilliseen käyttäytymiseen ja sen myötä pyrkineet luomaan tilallamme parhaat mahdolliset olosuhteet ja ympäristön eläimille. Eläimemme asustavat ympäri vuoden pihatoissa ja saavat elää laumoissa. Hevoset käyskentelevät alueellaan ilman rautakenkiä.

Uskomme, että onni syntyy perusasioista, joita ovat mm. se, että voi vapaasti toteuttaa itseään ja että tulee huomatuksi. Jokaisella on myös nykymaailmassamme oikeus kohdata aitoja asioita ja ihmisiä, saada lupa olla juuri sellainen kuin on.

 Takaamme, että meillä aitous näkyy ja kuuluu! Aitous löytyy myös eläimistä ja maaseudun idyllistä, joita pyrimme tilallamme vaalimaan. Sekä eläimet, että ihmiset lopulta nauttivat niin kovin samanlaisista asioista. Onni myös tarttuu. Joten tervetuloa Humisevaan Harjuun!

Palveluita:

Tilavierailut – Lähde porukalla tutustumaan tilamme elämään ja sen eläimiin.

Alpakkaretket – Lähde luontoon retkelle sympaattisten alpakoiden kanssa ja nauti lopulta herkullinen retkilounas nuotiolla.

Talutusratsastukset – Turvallisen luottoheppamme, Inkan, selässä pääsee ensikertalainenkin tutustumaan ratsastukseen joko kentällä aitojen sisällä tai luonnossa kulkien.

Alpakat synttäreille tai tapahtumiin – Haluatko jotain erikoista ja säväyttävää? Hellyyttävät alpakat vetävät ihmisiä tapahtumiin ja ilahduttavat juhlissa!

Aikaa rauhoittumiselle ja hiljaisuudelle – Tule nauttimaan maaseudun rauhasta seuraillen eläinten puuhia ja kuunnellen luonnon ääniä.

Alpakan raakavilla – Oletko käsityöihminen? Pidätkö kehräämisestä tai huovuttamisesta? Meiltä saat ylellistä alpakanvillaa käsitöihin tai vaikka varpaanvälivillaksi.

Järjestämme myös polttareita ja muita aktiviteetteja tilalla!

Alpakkapatikka tarjous vuoden loppuun 75€/hlö. Katso lisää kotisivuilta: http://www.humisevaharju.fi/alpakkapatikka

Kommentteja