Juonola Konnevesi, Keski-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Antti Hytönen ja Piia Kauppinen
Lahdenkyläntie 250,
44300 Konnevesi

Näytä kartalla →

Puhelin
040 754 2268 / Piia
040 768 4004 / Antti

Sähköposti

Facebook
www.facebook.com →

Juonolan tila on perinteinen keskisuomalainen maa- ja metsätila, joka saa tänä päivänä elantonsa metsästä, emolehmätuotannosta ja pihvinaudanlihan suoramyynnistä. Suoramyyntiin tulevat eläimet ovat syntyneet ja kasvaneet meillä. Nautojen ruokinta perustuu lajityypillisesti pelkkään nurmirehuun, mikä lisää eläinten hyvinvointia ja antaa lihaan erinomaisen maun ja koostumuksen! Jos eläintä on joskus jouduttu lääkitsemään, se menee ”isoon kiertoon”, eli suoramyyntiin tällaisia eläimiä ei tule ollenkaan!

Juonolan emolehmäpihatto on avara ja valoisa ja eläimet saavat jaloitella vapaasti myös talvikaudella, kesät laidunnetaan. Eläinten hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeä asia! Eläimiä kohdellaan hyvin, niille tarjotaan parasta mahdollista ravintoa, (ostorehuna vain kivennäiset) ja vasikat saavat nauttia emojensa hellästä hoidosta vähintään puolen vuoden ajan!

Myyntiin tulevista lihaeristä ilmoitetaan Juonolan facebook ja instagram tileillä, joten seuraa ilmoittelua tai tiedustele saatavuus puhelimitse! Järjestämme myös tilavierailuja sekä erilaisia tapahtumia ja Puotipäiviä. Vierailut räätälöidään ryhmien tarpeiden ja toiveiden mukaan ja niillä pääsee näkemään, että tuotantoeläinkin voi voida aidosti hyvin!

TERVETULOA!

Kommentteja