Juonola Konnevesi, Keski-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Antti Hytönen ja Piia Kauppinen
Lahdenkyläntie 250,
44300 Konnevesi

Näytä kartalla →

Puhelin
040 754 2268 / Piia
040 768 4004 / Antti

Sähköposti

Facebook
www.facebook.com →

Juonola-Lihaa läheltä, luonnollisesti!

Juonola on perinteinen Keski-Suomalainen maa-ja metsätila, keskellä kaunista Konneveden kuntaa. Tila on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1669 lähtien ja tänä päivänä metsiä ja peltoja hoidetaan perinteitä kunnioittaen, mutta samalla nykyajan vaatimukset täyttäen.

Tilamme siirtyi maidontuotannosta emolehmätuotantoon vuonna 2012. Kaikki omat ja vuokrapellot ovat luomutuotannosta, joista saatava rehu käytetään oman pihvikarjan ravinnoksi. Eläinten hyvinvointi on meille erityisen tärkeä asia, siksi päätimme rakentaa emoille pihaton, jossa niiden on hyvä olla ja elää. Pihatossa on olkikuivitettu makuualue, jaloittelutarha ja erillinen ruokintakatos. Eläimemme viettävät talvikauden tässä avarassa ja valoisassa pihatossa, kesät kuluvat laitumella.

Tilalta myydään oman pihvikarjan lihaa suoraan asiakkaille. Liha on erityisen maukasta ja varmasti puhdasta, koska karjanrehun tuotannossa ei käytetä mitään kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita! Järjestämme myös tilavierailuja ryhmille ja yksittäisille kävijöille, vierailun aikana pääsee tutustumaan eläimiin ja tilan toimintaan, vierailujen sisältö on sovittavissa toiveiden mukaan. Tervetuloa!

Kommentteja