Keinuhongan tila Auttoinen, Etelä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Suvi Siljander
Keinuhongantie 54,
17610 Auttoinen

Näytä kartalla →

Puhelin
040 5628580

Sähköposti

Kotisivu
www.keinuhonka.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Keinuhongan tila sijaitsee Päijät-Hämeessä Padasjoen Auttoisilla. Tila on erikoistunut naudanlihan tuotantoon. Neljässä pihattonavetassa on kasvamassa n. 600 sarvipäätä joiden lihaa voi ostaa myös suoraan tilalta. Suoramyyntiin valikoidaan eläimet parhaista pihvikarjaroduista Aberdeen Agnus, Hereford ja Charolais.

Tilan käytössä oleva peltopinta-ala on yli 300ha, joka riittää tuottamaan eläinten tarvitseman rehun. Pellot lannoitetaan pääosin karjan tuottamalla lannalla. Laadukkaan lihan takaa tuotannon puhtaus, jäljitettävyys sekä eläinten hyvinvointi.

Lihaa voi ostaa suoraan tilan Navettamarketista ja varauksia on mahdollista tehdä myös puhelimitse tai sähköpostilla. Lihaa myydään lihalajitelmapakettina (15kg) tai yksittäisinä paloina. Mahdollisuus myös räätälöidä isompia määriä sekä toiveita erikoisosista sekä palojen koosta otetaan vastaan.

Keinuhongan tilalla toimii myös Lifestyle puoti Suvimarja, jonka valikoimaan kuuluu sisustustuotteiden lisäksi vaatteet, korut ja asusteet.

Sisustuspuoti Suvimarjan yläkerrasta löytyy lähiruokaa myyvä Navettamarket, joka myy tilan omien lihatuotteiden lisäksi lähialueen tuottajien lähiruokatuotteita sekä luomutuotteita.

Keinuhongan tilalla on Lihapuoti myös Vääksyn vanhassa keskustassa.

Tila on valittu Padasjoen vuodenyrittäjäksi vuonna 2009

Kommentteja