Komulan tila Hyrynsalmi, Itä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Liisa Misikangas
Hallanmaantie 48,
89400 Hyrynsalmi

Näytä kartalla →

Puhelin
040-7700 517

Sähköposti

Kotisivu
www.maatilanarki.fi →

Komulan tilalla Hyrynsalmella pääset mukaan maatilan arkeen. Vasikoista kasvaa lypsylehmiä 80 paikkaisessa pihatossa, Rekku-corgi ja Nuka-kissa seikkailevat vapaana pihapiirissä ja kesälampaat napostelevat niityllä. Tilan väen mukana voit osallistua vaikka heinänseivästykseen. Vai tahtoisitko mukaan traktoriin niittoreissulle? Pikkuvieraiden kanssa voimme pelata maatilabingoa. Mukaan voi tehdä tai ostaa vastoja, luutia, varpuvispilöitä, säätikkuja ja olkityynyjä.

Tilan metsät vaativat hoitoa joka vuosi. Harvennukset, hakkuut, mätästykset ja istutukset nähdään kierroksella metsälöissä ja lopuksi nautitaan nokipannukahvit suojellun puron varrella. Tilan metsästä voit valita itsellesi puukaverin, jota ei kaadeta, vaan se kertoo sinulle jatkossakin kuulumisia metsästä.

Tilalla voi kurkistaa menneisyyteen vanhojen tarinoiden, aittojen, riihen ja esineiden kautta. Tila muistetaan myös kyläseppä Setistä, jonka paja on edelleen käyttökunnossa. Komulan myllypolku kertoo monta tarinaa ja myllynhaltija tuskin pahastuu, vaikka kurkkaamme sen valtakuntaan.
Otathan yhteyttä emäntään etukäteen, jotta olemme varmasti saapusalla!

Kommentteja