Lepänjuuren Tila Koski as, Etelä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Sonja & Tony Ahlroth
Lehtijärventie 64,
25560 Koski as

Näytä kartalla →

Puhelin
+358 44 0226 781

Sähköposti

Facebook
www.facebook.com →

Aitoa ja oikeaa elämän kiertokulkua!

Monipuolinen pientilamme sijaitsee Varsinais- Suomessa Salossa. Tilamme toiminta on alkanut vuonna 2010 omavaraistaloudesta, jonka laajentuessa halusimme tarjota aitoja makuja ja puhdasta lähiruokaa myös muille.  Myymme tuotteet varausten perusteella suoramyyntinä tilaltamme. Satokaudella vihanneksia on saatavilla myös itsepalvelukojusta.

Päätuotantosuuntamme on ympärivuotinen karitsanlihan tuotanto. Katraamme valtarotu on Suomen alkuperäisrotuihin kuuluva kainuunharmas. Toinen lammasrotumme on itäfriisiläinen maitolammas, jonka maito jalostetaan herkullisiksi juustoiksi. Lampaista hyödynnämme lihan lisäksi myös pehmeän villan ja kauniit taljat. Langat ja taljat muuttuvat käsityöläisten osaavissa käsissä lapasiksi, sukiksi, myssyiksi ja rekipeitoiksi. Kauttamme saat tilattua tuotteet omien toiveidesi mukaan.

Kesäkaudella kasvihuoneessa ja avomaalla kasvaa laaja valikoima erilaisia vihanneksia: kurpitsoita, tomaatteja, papuja ja salaatteja. Joukossa on tuttujen lajikkeiden lisäksi harvinaisempia värejä ja muotoja. Jatkojalostamme tuotteita myös myyntiin ja tarjolla onkin mm. herkullisia maustekurkkuja, chilisäilykkeitä, hilloja ja mehuja.

Kotieläintuotannossa tilallamme on lampaiden lisäksi myös kaneja, joiden lihaa myymme kesästä kevääseen. Kanin vaalea, hienostunut ja murea liha on hyvä vaihtoehto broilerille. Tehokas rehunkäyttö, hyvä lisääntymiskyky sekä nopea kasvu tekevät kaninlihasta myös ekologisen vaihtoehdon.

Uskollisina työkavereinamme tilalla toimivat eri eläimet: sian kääntävät maata tulevilla kasvimailla, itäsuomenkarjaa edustavat lehmät raivaavat metsänreunoja ja vesaikoita. Puutarhassa kanat ja kukonpojat pitävät kurissa tuholaiskantoja syömällä hyönteisiä ja hanhet taas huolehtivat hedelmätarhan ruohonleikkuusta. Maiseman pysyminen avoimena lisää kasvien ja hyönteisten monimuotoisuutta.

Haluatko tulla tutustumaan toimintaamme? Varaa aika etukäteen ja pääset kierrokselle aitoon maalaisympäristöön.

Kommentteja