Maatila Tahlo Mutala, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Sanna Tahlo
Kuruntie 1510,
34140 Mutala

Näytä kartalla →

Puhelin
0445343459

Sähköposti

Kotisivu
www.maatilatahlo.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Luomukotieläintila Ylöjärven Mutalassa. Päätuotantosuunta on emolehmä- ja lihakarjatuotanto. Rotuvalintamme on hitaasti ympärivuoden ulkona kasvava Ylämaankarja. Tavoitteenamme on tarjota naudoillemme mahdollisuuden lajinomaiseen elämään, huolehtia eläinten yksilöllisestä hoidosta ja hyvinvoinnista sekä tuottaa hyvää highland-lihaa lähialueen kuluttajille. Naudat ruokitaan oman tilan nurmirehulla sekä luomuhyväksytyillä kivennäisillä ja vitamiinilisillä. Viljaa ja muita väkirehuja emme käytä nautojen ruokinnassa. Lihan suoramyynti alkanee vuoden 2016 aikana.

Ylämaankarjan lisäksi tilallamme on pieni parvi Orpington-rotuisia kanoja. Vaikka kanamme ovat tavanomaisessa tuotannossa, heilläkin on käytössä reilusti tilaa ja kaikki mahdollisuudet toteuttaa lajinomaista käytöstä. Kanat ruokimme luomu- ja/tai GMO-vapailla rehuilla sekä oman tilan kauralla, ruuantähteillä, ruoholla jne. Orpingtonit eivät ole parhaita munijoita mutta toisinaan innostuvat ja silloin ylimääräisiä munia on mahdollista ostaa suoraan tilalta.

Tilamme elämää ja uutisia voi seurata kotisivuiltamme sekä Facebookissa. Mikäli olet kiinnostunut tilavierailusta, ota yhteyttä niin sovitaan ajankohta.

Kommentteja