Mansikkapaikka Marttila Pöytyä, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: ei

Yhteystiedot

Valtatie 6,
21380 Pöytyä

Näytä kartalla →

Puhelin
Rami 0500-787 067
Pirkko-Liisa 050-569 6092

Sähköposti

Kotisivu
www.veppivilma.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Tilamme sijaitsee Pöytyän kunnassa Varsinais-Suomessa. Mansikkaviljelmät ovat kaukana pääteistä, joten marjat ovat puhtaita eikä niissä ole  liikenteen aiheuttamia saasteita. Kun vielä poimijamme ovat ammattitaitoista väkeä ja käsittelevät marjoja varovasti, voimme luvata ensiluokkaisia mansikoita herkuttelijoille.
Pelloillamme on viljelty mansikoita jo vuodesta 1978 hyvällä menestyksellä. Meillä on lukuisia kanta-asiakkaita, jotka jo monena vuonna ovat meiltä hakeneet pakaste- ja hillomansikkansa. Olemmekin useaan otteeseen laajentaneet mansikkaviljelmiä menekin kasvaessa.Lajikkeita on vaihdettu ja lisätty tarvittaessa sekä silloin kun markkinoille on tullut joku uusi entisiä parempi.Yleensä istutamme keväisin tuhansia taimia.
Marjat myydään suoraan tilalta ja näin ne säilyvätkin parempina kun ei niitä kuljetella enempää kuin on välttämätöntä. Mansikoidemme menekki on ollut niin suurta, ettei ole paljoa tarvinnut edellisenä päivänä poimittuja marjoja myydä! Varmistaaksesi mansikkasi, voit sopia määrän ja noutopäivän vaikka puhelimella.
Koska olemme aivan Turku-Tampere tien varrella, voi meille mansikka-aikaan pistäytyä ohikulkiessa ostamaan litran, pari (tai enemmänkin) herkullisia, makeita mansikoita tuliaisiksi, matkaeväiksi tai ihan muuten vain !
Sesonkiaikana myös herneitä ja vadelmia omalta pellolta. Myös itsepoimintaa, ilmoitathan ennen kuin tulet.

Myynnissä myös TUORETTA POLTTOPUUTA  traktorin peräkärrykuormittain ( 5 heittom3 ja 7 heittom3) tai säkeittäin 1,2 heittom3. Kuljetus Auran ja Pöytyän alueelle sopimuksen mukaan.

Kommentteja