Revonhäntä Kemiönsaari, Etelä-Suomi

  • Majoitus: kyllä
  • Ruokailu: kyllä
  • Suoramyynti: ei
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Anu Taivainen
Suomenkulmantie 1325,
Kemiönsaari

Näytä kartalla →

Puhelin
0407332403

Sähköposti

Kotisivu
residenssirevonhanta.wordpress.com →

Facebook
www.facebook.com →

Revonhäntä on osa Sokerikulmaa, asuntojen, vapaa-ajan asumisen, kurssi- ja taiteilijaresidenssitoiminnan yhteisöä. Se on työskentelyn, tapahtumien, rauhoittumisen, uuden luomisen ja yhdessäolon keskus. Revonhäntä on paikka leirien ja tapahtumien järjestäjille, matkailijoille sekä ryhmässä työskenteleville.

Sokerikulma sijaitsee Kemiönsaarella Kiilan kylässä rauhallisella maaseudulla, keskellä peltoja ja metsikköjä. Sokerikulman pellot ovat luomuviljelyssä, ja tilalla hoidetaan lampaita ja kanoja. Revonhännän oma tontti mahdollistaa ulkona olemisen ja siellä toimimisen. Sali on käytössä sisätoimintaan. Tarjoamme haluttaessa myös sisältöpalveluja, liittyen erityisesti taideilmaisuun ja luonnonsuojeluun.

Revonhännän tilat koostuvat yhdeksästä majoitushuoneesta, salista ja piha-alueista. Entinen navetan rehu- ja ajokaluvarasto toimii nykyisin ruokailutilana sekä kokoontumissalina. Varustuksena on 5 metriä leveä valkokangas sekä mahdollisuus siihen heijastamiseen. Sali on ryhmäresidenssien, leirien ja tapahtumien järjestäjien käytössä.

Revonhäntä tarjoaa mahdollisuuden keskittyä intensiiviseen työntekoon muutamasta henkilöstä noin kahdenkymmenen hengen ryhmiin. Iso sali tarjoaa eri vuodenaikoina tilat harjoitella, kehittää, pohtia ja löytää. Sali on mahdollista vallata omiin tarpeisiin muokaten oleskelujakson ajaksi. Residenssin majoitus- ja ruokapalvelut takaavat työrauhan.

Revonhännässä on mahdollista hankkia ryhmille, majoittujille, tapahtumissa vieraileville täydet ruokapalvelut. Suosimme reilua ruokaa, lähellä tuotettua, luomuisaa sekä kasvipitoista.

Residenssi Revonhännässä on 9 majoitushuonetta 1 – 4 hengelle / huone. Majoittujien käytössä on lakanat ja pyyheliinat. Huoneiden sisustuksessa on suosittu kierrätystä, niin kunnostusmateriaaleissa kuin huonekaluissa. Vierailijoiden käytössä on ulkotiloja, yhteiset keittiöt, sali, peseytymistilat sekä sauna. Telttamajoittuminen pihalla on myös mahdollista. Majoittujat voivat valmistaa omia aterioita vaatimattomissa keittiötiloissa. Residenssissä on lisäksi polkupyöriä majoittujien käytössä. Majoittumisen ajantasaiset hinnat löytyvät kotisivuiltamme.

Pyydä tarjousta suuremmille ryhmille, pidempiaikaiseen majoitukseen tai omiin tilaisuuksiin.

Kilometrin etäisyydellä Residenssi Revonhännästä on Kemiönsaaren kunnan avoin uimaranta. Lähin kauppa on Kemiönsaaressa. Revonhännässä on pieni kioski, jossa on saatavilla virvokkeita, pähkinöitä ja muuta purtavaa sekä vaihtuva valikoima ruoka-aineita (luomu). Puolen kilometrin päässä on Westersin puutarha, kahvila ja ravintola.

Sokerikulman rakennukset on alun perin rakennettu Suomen sokerin koetilaksi vuonna 1938. Noin 10 ha:n tilan uudet omistajat ovat Sokerikulma asunto-osakeyhtiö sekä Juurikas-osuuskunta. Residenssi Revonhännästä huolehtii osuuskunta. Juurikas-osuuskunnan osakkaita ovat Aurinkoinen tulevaisuus ry, Rituaalimuseo sekä Teatteri Quo Vadis.

Tervetuloa viihtymään Revonhäntään!

Kommentteja