Timosen Luomutila Valtimo, Itä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Katja Timonen
Tetrivaarantie 31,
75700 Valtimo

Näytä kartalla →

Puhelin
p. 050-5760116

Facebook
www.facebook.com →

Luomunaudanlihantuotantoa 6-tien kupeessa Pohjois-Karjalassa Valtimolla. Tilamme pellot ovat olleet luomutuotannossa 1991 alkaen ja eläimet 2000 luvun alusta.Tilalla kasvatetaan lihakarjaa kahdessa kylmäpihatossa, joista uudempi on valmistunut 2015 loppuvuodesta. Kesäaikaan laiduntavat eläimemme ihastuttavat ohikulkijoita vilkkaan tien varressa. Talvellakin eläimet pääsevät ulkoilemaan talvitarhoihin. Navetat ovat väljät ja hyvin kuivitetut, joten eläimet saavat nauttia lajinmukaisesta elämästä.

Periaatteisiimme kuuluu herkullisen, puhtaan lihan tuottaminen eläinten hyvinvoinnista tinkimättä. Tilalla on n.40-45 emolehmää ja lisäksi vaihteleva määrä vasikoita, sonneja ja hiehoja. Eläinmäärä yhteensä 100-140kpl. Lisäksi tilalta löytyy hevosia, poni, kissoja ja koiria. Järjestämme säännöllisin väliajoin koululaisvierailu ym.tapahtumia.

Luomulihaa myydään suoramyyntinä tilauspohjaisesti parinkuukauden välein ja lisäksi tilan luomunaudanlihaa on myynnissä myös Nurmeksen ja Valtimon S-Marketeissa

Ratsastustunteja 20€/h ja talvella rekiajelua 50€/h/ryhmä. Navettavierailut ja tilantoimintaan tutustuminen mahdollista erikseen sovittaessa, hinta ja vierailujen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti. Ratsastustunnit ja tilaan tutustumiset varattava puhelimitse etukäteen.

Kommentteja