Timosen Luomutila Valtimo, Itä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Katja Timonen
Tetrivaarantie 31,
75700 Valtimo

Näytä kartalla →

Puhelin
p. 050-5760116

Facebook
www.facebook.com →

Luomunaudanlihantuotantoa 6-tien kupeessa Pohjois-Karjalassa Valtimolla. Tilalla kasvatetaan lihakarjaa kahdessa kylmäpihatossa, joista uudempi on valmistunut 2015 loppuvuodesta. Eläimet saavat ulkoilla läpivuoden vapaasti navetan vieressä olevissa tarhoissa tai syödä mahansa täyteen ja köllötellä puhtailla oljilla. Kesäaikaan laiduntavat eläimemme ihastuttavat ohikulkijoita vilkkaan tien varressa.

Periaatteisiimme kuuluu herkullisen, puhtaan lihan tuottaminen eläinten hyvinvoinnista tinkimättä. Tilalla on n.20 emolehmää ja lisäksi vaihteleva määrä vasikoita, sonneja ja hiehoja. Eläinmäärä yhteensä 100-130kpl. Lisäksi tilalta löytyy hevosia, poni, kissoja ja koiria. Järjestämme säännöllisin väliajoin koululaisvierailu ym.tapahtumia.

Luomulihaa myydään suoramyyntinä tilauspohjaisesti ja lisäksi tilan luomunaudanlihaa on myynnissä myös Nurmeksen Lähiruokapuodissa kausiluontoisesti.

Ratsastustunteja 20€/h ja talvella rekiajelua 50€/h/ryhmä. Navettavierailut ja tilantoimintaan tutustuminen mahdollista erikseen sovittaessa, hinta ja vierailujen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti. Ratsastustunnit ja tilaan tutustumiset varattava puhelimitse etukäteen.

Kommentteja