Vatajanrannan tila Lohiluoma, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Anna Kaisa Niemi
Koivulantie 37,
61370 Lohiluoma

Näytä kartalla →

Puhelin
Anna-Kaisa 044-5645818
Jaska 044-5648522

Sähköposti

Kotisivu
www.vatajanranta.net →

Facebook
www.facebook.com →

Vatajanrannan tilaa isännöivät Jaakko ja Anna-Kaisa Niemi. Tilanjatkajiksi on kasvamassa 3 poikaa. Tila on Jaakon kotitila. 
Vatajanrannan tilalla on vuohenmaidontuotanto aloitettu sukupolvenvaihdoksen myötä vuonna 2005. Ensimmäisiä vuohia lypsettiin arkkupakastimen päällä yksitellen, tuolloin toki maitoa ei vielä toimitettu meijeriin. Nyt lypsy tapahtuu 50 kutun erissä lypsyasemalla ja käytössä on 12 lypsimet.
Tilalla on vajaa 250 lypsykuttua ja noin 100 nuorvuohta ja kiliä sekä 4 työpukkia. Vuohet muuttivat kesällä 2009 uuteen kuttulaan Lohiluomalle. 

Vuohien hyvinvointi ja puhdas ruoka ovat laadukkaan maidon lähtökohdat. Ja laadukkaat tuotteethan valmistetaan puhtaasta ja tuoreesta vuohenmaidosta.Tilalla aloitettiin laajennus 2014, nuoret vuohet ja pukit saavat oman pihattorakennuksen ja meijerille rakennetaan uudet toimivat ja asianmukaiset tilat.

Vatajanrannan Vuohitilan omat juustot valmistaa Lohiluoman Pienmeijeri Oy.  Käytännössä vain nimi on muuttunut, eli edelleen Anna-Kaisa valmistaa juustot, mutta juustonvalmistus on irrotettu maataloudesta omaksi yrityksekseen.

Tuotteet on tilattava etukäteen, mutta Aina voi silti kysyä mitä varastosta löytyy.

Tilalla voi vierailla, kunhan sopii ajankohdan ennakkoon.

Kommentteja