Ylirautian tila Hämeenkyrö, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Ylirautian tila
Maisematie 642/7,
39100 Hämeenkyrö

Näytä kartalla →

Puhelin
040 764 1383

Sähköposti

Kotisivu
www.ylirautiantila.fi →

Marjatila Hämeenkyrön kansallismaisemassa Mahnalan kylässä Pirkanmaalla. Viljelemme mansikkaa ja vadelmaa ja jonkin verran herukkaa (viher- ja mustaherukka).

Meille voi tulla poimimaan marjoja itse, lisäksi mansikkaa ja vadelmaa voi tilata valmiiksi poimittuna satotilanteen mukaan. Myymme marjoistamme tehtyjä kylmäpuristettuja mehuja ja hilloja sekä pakastettuja marjoja tilalta suoraan.

Tilalla toimii pieni kesäkahvila, jossa on myynnissä kahvin ja kastettavan lisäksi myös jäätelöä sekä tilan omia mehuja.Lapsille löytyy leikkipaikka, jossa on keinuja, trampoliini ja hiekkalaatikko.

Kanatarha ja sen kesäiset asukit löytyvät leikkipaikan läheisyydessä. Tilan muut eläimet: saksanseisoja ja sen kaksi kissakaveria

Tilan pihapiiri on kaunis ja hyvin hoidettu historiallisine rakennuksineen.

Tilalle voi tulla tutustumaan aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat kotisivuiltamme. Myös mahdolliset tapahtumat ja muu tarkempi info löytyy kotisivuilta. Opastetut tilakierrokset tulee sopia etukäteen, ota yhteyttä sähköpostilla. Opastettujen kierrosten sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kommentteja