7.11.2015 Makumatka maalle -teemapäivä

Makumatka maalle -teemapäivässä 8.11.2015 on mukana 40 maaseutumatkailuyritystä eri puolilta Suomea. Tapahtuman tavoitteena on houkutella suomalaiset tutustumaan maaseutuun ja maaseutuyrittäjyyteen sekä tehdä maaseutumatkailuyrityksiä ja paikallisia tuotteita tunnetuksi.

Mukana olevat maaseutumatkailuyritykset kokoavat herkulliset isänpäivälounaat syksyn sadosta kotimaisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Lisäksi isänpäivänä on tarjolla erilaisia aktiviteetteja avoimien ovien, opastettujen retkien tai ruoanlaiton parissa.

− Maaseutumatkailuyritykset ovat loistava näyteikkuna puhtaaseen, herkulliseen ja lähellä tuotettuun suomalaiseen ruokaan sekä upeaan suomalaiseen maaseutuun. Kohteet ovat monipuolisia, kiinnostavia ja taatusti persoonallisia. Suurempien toimijoiden ketjuohjausta niissä ei tunneta, toteaa MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi, joka toimii tapahtuman kummina.

Tapahtuman toteuttavat Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry tempauksessa mukana olevien maaseutumatkailuyritysten kanssa.

Makumatka kohteeseen kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen!

Mukana olevat kohteet ja varaustiedot löytyvät
http://www.matkamaalle.fi/etusivu/matkavinkit/makumatka-maalle

Aika 8.11.2015 / Suomi