Ahonlaidan Lammas Myllymäki, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Hannele Aho
Rämäläntie 970,
63900 Myllymäki

Näytä kartalla →

Puhelin
040-5758 517

Sähköposti

Facebook
www.facebook.com →

Asumme täällä metsäisten maisemien ja järvien ympäröimässä Ähtärissä Etelä-Pohjanmaalla. Tilallamme kasvatetaan värillisiä suomenlampaita, mutta muutama valkoinenkin on joukon jatkona. Edellisten sukupolvien raivaamat kiviset pellot ja kantoiset kydöt ovat olleet luonnonmukaisessa viljelyssä jo vuodesta 1995 asti.

Vuonna 2013 valmistunut kylmälampola tarjoaa tilaa sadalle uuhelle karitsoineen. Halusimme tehdä uusista tiloista ihanteelliset sekä eläimille että hoitajalle. Hyvinvoiva eläin on lampurin paras palkinto! Kesällä lampaat toimivat maisemanhoitajina vanhoilla hakamailla ja pelloilla ympäri pitäjää.

Tilallamme kasvaa myös lihanautoja. Kylmäpihatoista naudat pääsevät vapaasti ulkoilemaan ympäri vuoden. Kesäisin hereford- ja limousine-rotuiset emolehmät vasikoineen laiduntavat kotipelloillamme.

Otamme vastaan vierailijoita ympäri vuoden, paitsi keväisin, jolloin karitsointi pitää lampurin kiireisenä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan vierailuaika. Suojavarusteista veloitamme pienen maksun.

Tilallamme tuotettua karitsan- ja lampaanlihaa saa meiltä suoraan. Ennakkovarauksia otamme jatkuvasti vastaan! Myös pehmeitä taljoja ja lankoja on tarjolla, käsinvärjättyjäkin löytyy.

Olemme ylpeitä saadessamme olla puhtaan suomalaisen ruoantuottajia!

Kommentteja