Anttilan tila Kokemäki, Länsi-Suomi

  • Majoitus: kyllä
  • Ruokailu: kyllä
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Anttilan Tila-Kartano Hostel
Sonnilantie 111,
32800 Kokemäki

Näytä kartalla →

Puhelin
040 846 7553

Sähköposti

Kotisivu
www.anttilantila.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Kokemäellä toimiva Anttilan tila ottaa ympäri vuoden vastaan ryhmiä ja vierailijoita tutustumaan satakuntalaisen puutarhatilan toimintaan.

Anttilan Tilalla viljellään marjoja ja herneenpalkoja sekä jatkojalostetaan hilloja, kuohujuomia, limonadeja, mehuja, mehujuomia ja glögejä. Tilalla toimii Kartano Hostel ja tilamyymälä, joka on 1.1-31.3. avoinna joka päivä klo 9-17.00 ja 1.4-31.12 klo 9.00-20.00.

Tila vuokraa myös savusanaa ja on kokousten, juhlien ja tyhy- tilaisuuksien pitopaikka sekä harjoittaa tilausravintolatoimintaa. Kesällä tilalla toimii kesäkahvila Cafe Vekara. Ympäri vuoden voi tutustua tilan museoon. Kesällä tilalla voi poimia myös herneitä ja puutarhamarjoja.

Kartano Hostel tarjoaa aamiaismajoitusta perheille, ryhmille sekä omatoimi- ja liikematkailijoille. Reppureissaajat löytävät myös edullisen majoituksen yhteishuoneista. Hostellissa on tasokkaita hotellitasoisia huoneita. Huonekoot 1-2 hengen huoneesta aina 7 hengen reppureissaajan yhteishuoneeseen. Hostellista löytyy majoitustiloja myös koiran kanssa liikkuville matkailijoille.

Kansainvälisellä Hostel kortilla saa alennusta majoituksesta ja tilamyymälän ostoksista, samoin Caravankortilla.

Ryhmille tilauksesta ruokailut: lounas 10 e, Satakuntalainen seisova pöytä 20 e (ryhmän minimikoko 15 h)
kahvi ja tuotemaistiaiset 5 e/h
tilaesittely 50 e/ryhmä

Kommentteja