Hakolan tila Kuusa, Keski-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Heidi ja Juha Hintikka
Korkeakoskentie 567,
41370 Kuusa

Näytä kartalla →

Puhelin
puh 040 5220573 / Heidi
puh 0400 647363 / Juha

Sähköposti

Kotisivu
www.hakolantila.net →

Facebook
www.facebook.com →

Kasvatamme sipulia, porkkanaa ja perunaa. Tuotantoeläimet ovat suomen alkuperäisrotua, itä- ja länsisuomenkarjaa ja ovat sekä maidon- että lihantuotannossa. Monet eläimet ovat sekä perheenjäseniä, että tukevat maatilamme omavaraisuutta. Myymme tuotteita suoraa asiakkaille sekä lähiruokapiirien kautta.

Hakolan tilalle voi tulla ohjelmalliselle maatilavierailulle (koululais- päiväkoti ja aikuisryhmät, myös esim. polttarit, perheryhmät ja synttärit), kesäleirille ja leirikouluun.

Vierailun hinta määräytyy asiakkaan ohjelmavalintojen mukaan, kaikki ohjelmat on suunniteltu opetuksellisiksi. Vierailupäivä ja ohjelmat täytyy aina varata ennen vierailua. Ohjelmia voi soveltaa kaikenlaisille ryhmille, ryhmien koko voi olla 10-60 henkilöä, tarvittaessa voimme soveltaa ohjelmia isommillekin ryhmille. Kerromme avoimesti työstämme, yrittäjyydestä ja toimeentulomahdollisuuksista pienellä maatilalla nykyaikana. Hinnasto luontokoulupalveluistamme löytyy nettisivuiltamme.

Kesäleirit on tarkoitettu pääasiassa 8-12 vuotiaille lapsille. Leirien tavoitteena on opettaa maatilan asioista, eläinten hoidosta ja kuvataiteista. Tilan emäntä Heidi Hintikka toimii ohjaajana ja leiriläiset pääsevät maalaamaan öljyväreillä ja tutustumaan eläimiin päivittäisen hoidon sekä myös kuvataiteen kautta.

Tervetuloa tutustumaan!

Kommentteja