Keski-Patalan tila KORO, Keski-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: ei

Yhteystiedot

Kari Purra
Patalantie 225,
34740 KORO

Näytä kartalla →

Puhelin
0400 778080

Sähköposti

Kotisivu

Facebook
www.facebook.com →

Keski-Patalan tila sijaitsee Virroilla. Tilan päivät ovat normaalia katastrofin hallintaa kaiken kiireen keskellä. Tilalla tuotetaan naudanlihaa päärotuna angus. Toimintaan kuuluu myös koneurakointi nykyaikaisella kalustolla.

Tilalla on n.70 emolehmää, nuorkarja ja vasikat. Eläimet laiduntavat kesäkuun alusta syyskuulle sään salliessa jopa lokakuulle. Emot hoitavat vasikkansa laitumella koko laidunkauden, nauttien auringosta, tuoreesta heinästä, raikkaasta vedestä ja vasikat lisäksi viljasta. Syksyllä koko karja otetaan pihaton huomaan sateen suojaan. Vasikat vieroitetaan emosta, osa vasikoista myydään välitykseen osa jää kasvamaan nuorkarjapuolelle. Emot saavat levähtää ja kerätä voimia seuraavaa poikimakautta varten.

Lihaa myydään suoramyyntinä. Saatavilla on erikokoisia lihalajitelmia 5-15kg. Lajitelmat sisältävät paistia, filettä, keitto/palapaistilihaa ja jauhelihaa.

Tilaa järjestää myös mönkijäsafareita asiakkaan omalla maastoajoneuvolla. Safari sisältää ohjatun kierroksen metsässä, vaihtelevassa maastossa. Jokainen safari voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan. Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja, keittolounas ja kahvi tai makkaranpaistohetki metsässä nuotiolla. Safarin jälkeen on mahdollisuus pestä kalusto puhtaaksi.

Kommentteja