Maatila Peltokukka Ahomäki, Etelä-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Juhani Hietala
Ottojärventie 585 b,
54490 Ahomäki

Näytä kartalla →

Puhelin
050 404 3038/Juhani
050 382 2904/Riikka

Sähköposti

Facebook
www.facebook.com →

Maatila Peltokukka on emolehmä- ja lihakarjatila Etelä-Karjalassa. Nautoja meillä on vuoden ajasta riippuen noin 100. Tilalla on sekä navetta että kylmäpihatto. Laidunkaudella lähes koko karja on laitumella, joten valtaosa karjarakennuksista on tyhjänä tai muussa käytössä. Nautojen lisäksi tilalla on koiria, kissoja sekä kaneja.

Perusmaatalouden lisäksi tilalla harjoitetaan naudanlihan suoramyyntiä, pääsääntöisesti ennakkotilausten perusteella. Koneurakointia tehdään kysynnän mukaan, mm. säilörehun niitto, paalaus ja käärintä, kuivaheinän, olkien ja ruokohelven paalaus ja kuivalannan levitys. Maatalouteen liittyviä neuvontapalveluita tuotetaan kysynnän mukaan.

Tilan laidunmailla on sodanaikaisia panssariesteitä ja konekivääripesäkkeitä ja lähistöltä löytyy useita Salpalinjan punkkereita ja luolia. Tilan mailla järjestetään pienimuotoisia offroad safareita.

Tilalla on mahdollista vierailla, vierailut sovitaan ennakkoon joko puhelimitse tai sähköpostilla. Suoramyynti lihoja noudettaessa on mahdollista tutustua samalla tilan eläimiin.

Turvallisuuden ja tautiriskien vuoksi karjasuojiin ei saa mennä ilman omistajan lupaa. Tautisuojauksen vuoksi muilla kotieläintiloilla vierailleilta tai ulkomailta tulleilta vierailijoilta edellytetään 48 tunnin varoaikaa, ennen Peltokukan tilalla vierailua.

Laidunkaudella eläimiä saa käydä vapaasti katsomassa aidan takaa, laitumella meneminen on ehdottomasti kielletty ilman omistajan läsnäoloa. Eläinten ruokkiminen on kielletty. Kaikissa tilan aidoissa kulkee sähkö laidunkaudella, joten kehotamme varomaan aitalankoja. Aitoihin on kiinnitetty varoitukset sähköstä.

Jätäthän omat lemmikkisi kotiin.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kommentteja