Markkulan marjatila & Huvilaranta Asunta, Keski-Suomi

  • Majoitus: kyllä
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Katri-Maija Heikkinen
Markkulanraitti 24,
42520 Asunta

Näytä kartalla →

Puhelin
0443078576

Sähköposti

Kotisivu
markkulanmarjatila.net →

Facebook
www.facebook.com →

MARKKULAN MARJATILA & HUVILARANTA

Markkulan Marjatila sijaitsee Multian kunnassa Isojärven kylässä Keski-Suomen kuuluisalla marjaseudulla. Perheviljelmämme tuottaa mustaherukkaa ja mansikkaa ja oman tilan marjoista tehdään myös kylmäpuristettuja mehuja.

Kaukana valtateistä sijaitsevat aurinkoiset rinnepellot ja marjanviljelylle sopiva maaperä antavat luontaiset mahdollisuudet tuottaa hyvää marjaa puhtaan luonnon keskellä.

Olemme säilöneet mustaherukan ja mansikan terveelliset ravintoaineet talven varalle valmistamissamme aidoissa kylmäpuristetuissa mehuissa, marjahyytelöissä ja glögissä.

Markkulan Marjatilan marjat päätyvät moneen pöytään myös torien ja elintarviketeollisuuden välityksellä. Tuotamme tuore- sekä pakastettua marjaa tilauksesta ja sopimusviljeltynä. Ilmoitamme kesän tuoremarjojen myyntipaikat ja -ajat mm. Markkulan Marjatilan facebookissa ja kotisivuilla.

Markkulan Marjatilan mehuja löydät avoinmaaseutu.fi verkkokaupan lisäksi Keski-Suomessa mm. S-ryhmän myymälöistä, suoramyyntipisteistä ja lähiruokapiireistä. Pääkaupunkiseudulla Markkulan Marjatilan mehuja myydään Prismoissa. Myös tilalla saa poiketa ostoksilla. Tilapakastimesta löytyy mm. mustaherukkaa ja mansikkaa 2 kilon pusseissa ja varastossa on mehuja puolen litran pulloissa sekä 3,5 litran kanistereissa. Ilmoitathan tulostasi etukäteen, jotta olemme varmasti paikalla.

Marjatilan mailla sijaitsee myös Huvilaranta Oy, joka vuokraa kolmea uutta, täysinvarusteltua lomahuvilaa Isojärven rannalla luonnonrauhassa. Huvilat on sisustettu hyvällä maulla ja laadukkaasti. Lomalaisten vapaassa käytössä on muun muassa oma frisbeegolfrata ja tarjoamme myös monia muita aktiviteetteja. Tervetuloa – huilataan välillä!

Huvilarannan yhteystiedot:

info@huvilaranta.fi

Kotisivu www.huvilaranta.fi

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Huvilaranta/187904994580831?fref=ts

Kommentteja