Särkilammin Marjatila Sisättö, Länsi-Suomi

  • Majoitus: kyllä
  • Ruokailu: kyllä
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Merita Leino
Särkilammentie 96,
39450 Sisättö

Näytä kartalla →

Puhelin
Merita Leino p: 041-5074448

Sähköposti

Kotisivu
www.sarkilammi.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Elämyksellinen maatila Seitsemisen kansallispuiston tuntumassa

Viljelyssä mansikka, vadelma, palkoherne, (mustaherukka). Ostettavissa satokauden ajan poimittuna tai itse poimien. Satotilanteesta ajankohtainen tieto kotisivuillamme.

Juhannuksesta elokuun puoliväliin päivittäin klo 9-19 avoinna pihakioski, josta löytyy tilatuotteiden lisäksi niin Siikli -perunat, porkkanat, sipulit ym. kuin myös jäätelöt, juomat, makeiset ja makkarat… myös kahvi/tee pullan kera.

Maatilamajoitusta, mökkejä. ateriapalvelut tilauksesta ryhmille. Lisää tietoa kotisivuilla. Sauna, kota, järvi vieressä (vene ja kanootti käytettävissä), uintimahdollisuus. Pihapiirissä mukavaa puuhaa lapsille ja aikuisille (mm. jalkapallo, sulkapallo, trampoliini,tikanheitto, hiekkalaatikko ym.)

Turvesauna, hieronta ym. hoitoja tilauksesta. Yhteistyökumppaneiden myötä mahdollisuuksia monenlaisiin ohjattuihin luontoaktiviteetteihin ja luonnossa olemiseen. Myös liikuntarajoitteisille.Lyhytkursseja eri aiheista. Myös tilauksesta haluttuun aihepiiriin. Seitsemisen Kansallispuiston reiteille patikalla, pyörällä tai suksilla suoraan pihasta.

Eläimet: kesälampaat ja –kanat, kissa ja koira. Keskikesällä koko perheen ohjelmallinen Mansikkaretkipäivä.
Syksyllä mukana Lähiruokasafarissa.

Kommentteja