Wannabee-hunaja Parainen, Länsi-Suomi

  • Majoitus: ei
  • Ruokailu: ei
  • Suoramyynti: kyllä
  • Tilavierailut: kyllä

Yhteystiedot

Mari Kokkonen
Västervikintie 15,
21600 Parainen

Näytä kartalla →

Puhelin
0400 537 270

Sähköposti

Kotisivu
wannabee.fi →

Facebook
www.facebook.com →

Tule mehiläissafarille Turun saaristoon! Pääset kurkistamaan mehiläispesän sisälle, ja saat kuulla muun muassa kuinka mehiläiset muuttavat meden hunajaksi. Mehiläisyhdyskunnan elämä on kiehtova järjestelmä, jossa jokaisella on oma tehtävänsä. Naisten valtakunnassa on myös joukko vapaamatkustajia, joiden nautinnollinen elämä saa julman lopun. Millainen on mehiläiskuningatar? Entä miten geometria, ontto puu ja tanssi liittyvät mehiläisiin? Pihassa on myös pieni harrastekanala.

Mehiläissafareita järjestetään touko—elokuussa lämpiminä ja sateettomina päivinä ennakkovarausten mukaan. Hinta on 15 euroa henkilöltä. Suojavarusteet sisältyvät hintaan kumisaappaita lukuunottamatta. Varmistathan etukäteen, että et ole allerginen mehiläisten pistoille. Perille pääsee myös Saaristotietä pitkin Korppooseen ja Houtskäriin matkaavilla busseilla. Katso aikataulut Vainion liikenteen aikatauluista. Jää pois Airistontien risteyksessä.

Turun seudun marjan- ja hedelmänviljelijöille tarjolla on pölytyspalvelua, johon voidaan yhdistää mansikan harmaahomeen täsmätorjunta. Hyönteispölytyksen on arvioitu jopa kaksinkertaistavan mansikkasadon kiloissa laskettuna. Pölytys vaikuttaa marjan laatuun, kokoon ja makuun. Täsmäpölytys vie torjuntajauheen suoraan kukkaan, jolloin torjunta-ainetta tarvitaan huomattavasti vähemmän kuin ruiskutuksessa. Kysy tarjousta sähköpostilla. Lisätietoja pölytyspalvelusta Wannabeen verkkosivuilta.

Satokaudella heinä—elokuussa myytävänä myös Wannabee-hunajaa. Sovi noudon ajankohta etukäteen.

Blogi: http://wannabeekokkoset.blogspot.fi
Twitter: https://twitter.com/wannabeehunaja

Kommentteja