Yleistä

Saimme idean avoinmaaseutu.fi sivustosta syksyllä 2013 kun pohdiskelimme, miten pystyisi helpottamaan kuluttajien ja tuottajien kohtaamista. Miten kuluttajan olisi helppoa löytää maatiloja, mihin pääsee tutustumaan ruuantuotantoon? Ja miten voisi helpottaa maatilojen suoramyyntiä ja muiden palvelujen löytymistä?

Meillä on pieni maitotila Keski-Suomessa ja meille on ollut alusta saakka tärkeää tuotantomme avoimuus ja läpinäkyvyys. Perustimme tilallemme Facebook-ryhmän alkukesästä 2010, jossa olemme kertoneet miltei päivittäin monenlaisista arjen tapahtumista ja jakaneet lukemattomia kuvia tilan töistä ja eläimistä. Omalla tilallamme olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia kesästä 2012 lähtien ja tarkoitus on jatkaa niiden parissa jatkossakin.

Samaan yhteyteen halusimme luoda lähi- ja luomuruoka verkkokaupan suomalaisille pientuottajien ja -yrittäjien tuotteille, koska maamme on pullollaan mitä hienoimpia ja maukkaimpia laatutuotteita. Mukana on toki paljon muitakin kuin ruokatuotteita, mutta kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu Suomessa. Haluamme kehittää verkkokauppaamme hyvässä ja reilussa hengessä tavarantoimittajiemme kanssa ja otamme myös mielellään jatkuvasti vastaan vinkkejä sopivista tuotteista verkkokaupan valikoimiin.

Toivottavasti löydät sivustolta kiinnostavia käyntikohteita, hienoja elämyksiä ja ainutlaatuisia tuotteita!

Verkkokauppa suljettu 2016 vuoden lopussa. Kiitos kaikille asiakkaille!

Heini Hakkarainen ja Jussi Kinnunen, Talviaisten tila

Avoinmaaseutu-esite-prev-2Lataa Avoinmaaseutu.fi esite (pdf)